Kaiainamerica -
Forberedelser til USA

Tuberkulosetesten som jeg tok for en stund siden, reagerte jeg skikkelig på. Så i forrige uke måtte jeg til Bærum sykehus for å ta blodprøve og røntgen av lungene. Jeg har fått resultatene fra røntgenen og lungene mine er helt fine, så jeg har hvertfall ikke tuberkulose!:) 

Idag var jeg og snakket med rådgiveren på skolen. Haha, vi er 8 stykker i klassen som skal ta et utvekslingsår, så det var ganske fullt på kontoret hans. Det hjalp veldig å snakke med han, nå skjønner jeg mer om hva slags fag jeg må ha i USA for å få året godkjent. 

Jeg er sååå glad for at venninnen min Kaja skal på utveksling og! Hun skal også reise med AFS til USA. Når vi begynte på videregående visste jeg ikke hvem hun var, men det var sykt lett å bli kjent med henne og det føles ut som jeg har kjent henne i mange år, istedet for et halvt! Det er super chill siden vi hjelper hverandre med alle papirer og sånt som skal fylles ut, og vi snakker om USA sånn hver dag. 

Hun har også blogg: Kaja
Vi har et lite problem med at vi ikke klarer å få noen bilder der begge to ser bra ut samtidig...noe dere kanskje ser..hahaaxD

Har lættis hver gang jeg er med henne, haha digger DEG!

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

Kaia i USA:


OM MEG: Jeg heter Kaia, og jeg er på utveksling i Indiana, USA. Reiser med AFS,

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits