Kaiainamerica -
Vertsfamilie!!!

 

Herregud!! på tirsdag da jeg kom hjem fra Spania fikk jeg vite at jeg hadde fått verstafmilie!! hahah var helt i sjokk! Familien bor i Indiana, ganske liten by, egnetlig ikke no by i det hele tatt. Men det tar bare 2 timer å kjøre til Chicago, syykt digg! hahah jeg hadde egneltig kjempe lyst til å ringe kaja med engang, men jeg kunne ikke siden det er myye morsomme å si det face to face. og det var verdt å vente til onsdag til å si det.

hahah dette skrev jeg på meld. til kaja på tirsdag kveld:

"OMG må fortelle deg noe i morgen! Trenger ikke ord, må si det til Your face B-) hjerteinfark<3"

hahah veldig intern melding som vi ofte sender.

Da vi kom på skolen dagen etter løp vi ut av klasserommet, og samtalen var noe sånt som dette:

 

Kaia: okei, jeg må si deg noe!!

Kaja: okeeeei?

Kaia: (delvis skrikende) JEG HAR FÅTT VERTSFAMILIE!!!

Kaja: whaaaaat!?!??! OMG, OMG, OMG, OMG!!! iiiiiiiiiikkkkkk... wææææ... heeeerrreguuuuud!

Kaia: jaaaaaaaaaa, hohoho<3

Og så hoppet vi begge opp, og ned, og opp, og ned.. og fikk helt latterkrampe. Alle som gikk forbi oss så rart på oss, og skjønte ikke hva vi drev med..! Haha, vi kom for sent til timen, og hadde helt latterkrampe da vi gikk inn i klasserommet (ikke at det er så uvanlig, men uansett) Det var så utrolig morsomt!!

 

 

brw var Spania veldig morsomt! Gjorde masse rart , me orker ikke skrive så mye om det kan heller legge ut noen bilder:

SLEP- testen på onsdag gikk også veldig bra. bortsett fra det å finne AFS- kontoret da. Kaja og jeg hadde god tid i Oslo så vi tenkte vi kunne finne kontoret først og så slappe av på akerbrygge:P Vi skulle til rådhusgaten, men vi var jo ikke så smarte at vi skjønner at det ligger ved rådhuset.  Vi måtte spørre mennesker, og så til slutt fant vi et kart på en trikke-stasjon ved akerbrygge.. Da skjønte at vi faktisk stod i rådhusgata. Det eneste som gjorde den lille turen vår enda mer klein var at da vi så opp var det et stort skilt der det stod "RÅDHUSGATA", og det skiltet hadde vi oversett totalt!! Hahah vi er så smarte<3Off to Spain!

 

I morgen reiser hele klassen min til Valencia i Spania. Vi skal være der i en uke og bo hos hver vår spanske familie. I hver familie er det en på samme alder som oss, og i april kommer de hit til Norge for å bo hos oss i en uke. Haha gleder meg skikkelig. Vi skal skal lære spansk av dem, og de skal lære engelsk av oss. Vi skal være med dem et par dager på skolen, som har ca. 2000 elever! Vi skal på et stooort akvarium, shopping, konsert og oppleve den spanske hverdagen. Syykt gøy!

Jeg kan fortelle mer om uken når jeg kommer tilbake:)

Btw, tok jeg 2.dose av hepatitt A og B i dag! det gjorde syykt vondt da hun presset inn...væsken? haha men hadde ikke vondt i armen etterpå, noe jeg hadde forrige gang. Så siste dose skal jeg ta 8. august. avtalte like gjerne neste time med det samme, haha!

 

Valencia:

 

Håper det blir varmt nok til at vi kan tææne på stranden!:D

Akvariumet vi skal til

(bilder fra google)

 

Det var en som lurte på hvor tidlig man burde søke og sånn, så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om det.

 

Fristen for å søke i AFS er 1.mars, men jeg søkte allerede i oktober. Hvis du vil til USA er det veldig lurt å søke så fort du kan, hvertfall før jul! USA er det landet flest drar til og det blir fort fullt. Så er det også masse papirer du må fylle ut som tar ganske lang tid. Etter at jeg sendte inn del 2 av søknaden og hadde vært på intervju, ble jeg godtatt etter ca. 3 uker ;) Så langt er jeg veldig fornøyd med AFS. Vertsfamiliene tjener ikke penger på å ha deg boende hos seg og det er en frivillig organisasjon, noe jeg synes er veldig bra!

 

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

Kaia i USA:


OM MEG: Jeg heter Kaia, og jeg er på utveksling i Indiana, USA. Reiser med AFS,

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits