Kaiainamerica -
I want to travel the world

Kaja og jeg har allerede planlagt at vi skal reise jorden rundt sammen etter videregående! Jeg har sykt lyst å bare oppleve så mye som mulig og føle at jeg har levd livet fullt ut, når jeg er gammel:) (kaja og jeg på båttur, hehe)

Det er kanskje rart at vi allerede har planlagt dette, men begge to har kjempe lyst og jeg 100% sikker på at vi kommer til å gjøre det! Begge to er like eventyrlystne og vi vil reise og oppleve akkurat de samme tingene. Noen steder vi helt sikkert vil dra til er: Australia, India, Thailand, rundt omkring i Afrika, Peru... Vi har lyst til å dra til mange andre land også, men disse er vi helt sikre på! 

 Flere som har planer om å reise etter videregående? :P                                                                                                                                                     

 

Jeg er så klar for å dra til usa nå! Gleder meg sykt. I forrige uke var jeg på visum intervju på den amerikanske ambassaden, som var langt ifra så ille som jeg hadde trodd! hehe Senere på dagen  var det et lite foredrag om usa som var veldig interessant.

Jeg snakker ganske mye med verts familien min i USA nå fortiden. De virker kjempe snille og de holder på å innrede rommet mitt! De skal ta meg med til Chicago på shoppingtur og til en kjempe stor fornøyelses park og litt sånt, når jeg kommer til dem i sommer! 

 

+ en stor takk til Hanne som har fiksa header til meg, glad i deg !


Lene, hanne, meg <3


Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

Kaia i USA:


OM MEG: Jeg heter Kaia, og jeg er på utveksling i Indiana, USA. Reiser med AFS,

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits