Kaiainamerica -
Horse riding

Følte jeg måtte skrive et innlegg siden Hanne klager på at jeg er så dårlig på å blogge. haha det er sant, men jeg gjør noe hele tiden her så det blir litt lite blogging..

Meeen jo idag re jeg for første gang! haha det var veldig morsomt, og Paige holdte på å dø av latter siden jeg var så dårlig X)


Charlie <3 Det var litt skummelt da hehe ..Paige & Allie  Syyyykt

Er det noen som har fått med seg hva som skjedde i Indianapolis,("Indiana State Fair") lørdag kveld!?? Det var en konsert med sugarland, og så kom det en stor storm og blåste ned scenen! 5 døde og over 40 skadet, og ja der var jeg med Vmor og Vsøs! Det gikk heldigvis bra med oss, men Vsøs skulle være med i en konkurranse på søndag men alt ble avlyst. 

Pepsi luftballong :D


Verdens største gris...


Verdens største gresskar...


Vannmelon


Dette er en kake, ikke pizza
Også en stor traktor da

 

Ellers flyr tiden og jeg har ikke fått vært på pc'en før nå! Og i morgen begynner skolen ogetter det skal jeg  være med på fotballtrening. Det kan jo bli spennende.  Gjesteinnlegg fra Bestevenn

Hei :) Jeg heter Kaja (nesten det samme som Kaia, så det blir litt forvirring innimellom).. ooog jeg er bestevennen til Kaia<3 Dere har kanskje sett meg på noen bilder på bloggen.hehe. 

Men hvertfall, Kaia har reist nå.. og det har jeg også (jeg er også på utveksling). Men jeg tror ikke at Kaia har hatt tid til å oppdatere noe, det blir fort litt hektisk her. 

Jeg er hvertfall bare innom bloggen til Kaia for å ordne litt på designet hennes. haha, hverken jeg eller Kaia er veldig tekniske av oss, så da får hun akkuratt det samme designet som MEG

Jeg savner deg masse, og det kommer til å være rart å være et helt år uten deg. Det skjer ofte at jeg ser noe, eller hører noe, og tenker "det må jeg huske å fortelle til Kaia". Meeen vi kan jo besøke hverandre, også snakkes vi uansett snart. Love you! <3

-Kaja Siste kveld i vollen

I dag er siste dagen alle tre er sammen før utvekslingsåret :( Lene drar til Frankrike om 2 timer, så jeg og Hanne er hos henne til hun drar. Gruer meg til å si hadet, men heldigvis slipper jeg å si hadet til begge samtidig. Vi har så mange minner sammen og jeg gleder meg allerede til å få fler når jeg kommer tilbake til Norge, herlige jenter dette her altså. Her har dere et lite bildedryss fra i dag :Verdens beste hadde gaver til megJeg fikk to hjemmelagde t-skjorter, en utrolig fin scrapbook og en pose med toro brownies, som jeg elsker!
Hahaha, de mener jeg må gå i denne på flyplassen
Søte Lene
Grillingz
Nattbad, kl 02:00
Og det var kjempe varmt !!
Chillern en del
<3 (Hanne meldte seg frivillig som fotograf og badevakt, så da kunne hun nesten ikke bade)


Nå er det bare 4 dager til jeg drar !! Rart å tenke på, men jeg gleder meg masse :D 
 


Speilrefleks!

Endelig fikk jeg kjøpt et speilrefleks kamera! Jeg ønsket meg det til bursdagen min og jeg synes det er veldig morsomt å ta bilder når de blir så bra! Så det blir nok en del bilder i USA! hehe
Kusinen min har det samme kameraet, såå jeg fikk et lite lynkurs om kameraet i sommer.

 

(Bilde av meg og  kusinen min fra i sommer,  hun har også blogg:  Ruth Elise

 

Jeg hadde jo selvfølgelig med kameraet når Kaja og jeg skulle jobbe idag, så da slenger jeg med noen bilder fra det også:-)  

 

(før..)

 

(etter)


 
Kaja er jo så rik!! Det er derfor jeg er venn med henne + så har hun jo katt da!  CFF<3 

 

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

Kaia i USA:


OM MEG: Jeg heter Kaia, og jeg er på utveksling i Indiana, USA. Reiser med AFS,

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits